HANDELSBETINGELSER 

 

1. Firmainfo

Westcoastmx
Industriparken 11B
7400 Herning
[email protected]
CVR. 37180173

2. Produktinformation

På Westcoastmx.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes til Westcoastmx.dk via mail

3. Priser

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende – og ofte fra dag til dag. køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt Westcoastmx.dk accepterer ordren. Alle priser er vist inkl. moms.

4. Bestilling

Præsentation af varer sammen med en pris på Westcoastmx.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra Westcoastmx.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til Westcoastmx.dk om at købe varen på de oplyste vilkår. En bindende aftale mellem køber og Westcoastmx.dk er først indgået, når Westcoastmx.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.?Westcoastmx forbeholder sig retten til at annuellere ordren som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt eller lignende situationer. Skulle nogle af disse situationer opstå vil vi kontante køber på pr. tlf eller mail.

5. Betaling

Westcoastmx modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Elec-tron, Mastercard.

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Eller bestilles hjem, såfremt der er tale om bestillingsvare.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms.

Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

6. Risikoen for hændelig undergang eller forringelse

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

7. Levering

Westcoastmx.dk tilstræber at afsende ordre der er indgået inden Kl. 16:00, samme dag. Ordre herefter sendes næstfølgende hverdag. Er varen ikke på vores lager, bestiller vi den hjem og der kan forekomme 3 dages ekstra ventetid.

8. Reklamationsret

Westcoastmx.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Westcoastmx.dk indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale.

Ved køb af kolonialvarer og nonfood gælder følgende: Reklamation skal ske inden for rimelig tid efter varens modtagelse og køber er således forpligtet til at undersøge varen snarest muligt efter modtagelsen. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale.

9. Ansvarsfraskrivelse og garanti

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for Westcoastmx.dk kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

Westcoastmx afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

10. Fortrydelsesret

Meddeler køber Westcoastmx.dk, at køber har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler Westcoastmx.dk det modtagne beløb.?Såfremt at varen er uåbnet og ubrugt, ellers vil varen blive returneret tilbage til kunden, uden tilbagebetaling og opkrævning for fragtomkostninger. Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering skal du bede os om en returlabel og aflevere pakken nærmeste sted som benytter den valgte pakke distributører.

Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris.

Bestillingsvarer eller udsalgsvarer tages ikke retur. Hvis der kan laves en undtagelse skal man dog være opmærksom på der trækkes 15 procenter i gebyr.

11. Forbehold for ændringer

Westcoastmx.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Din vare er nu tilføjet til indkøbskurven